Om oss

Kaeso säljs av Nail Pro Store Sweden AB i Sverige, med produktion i England.

Kaeso är ett professionellt varumärke baserat på naturliga ingredienser, huvudsakligen bestående av veganprodukter anpassad för varje hudtyp och lämnar huden ren, mjuk och fräsch.

Kaeso härstammar från en önskan om att skapa en unik skönhetsupplevelse. Produkterna är formulerad med de finaste ingredienserna och  beprövade och effektiva botaniska extrakt som är kända för sina fördelar och effekter.

Kaesos etos är att kombinera naturligt framställda ingredienser med härliga behandlingsformer för att leverera professionella kvalitetsprodukter. Alla produkter är fria från parabener, sulfater, propylenglykol och mineralolja och utan starka kemikalier.

Kollektionen spänner nu över ett brett sortiment av produkter för ansikte, kropp, händer och fötter.

Produkterna är naturligt doftsatta med aromer från avslappnande Bomull och Malva till energigivande Mandarin och Svartpeppar. Kaeso levererar effektiva produkter som tillgodoser individuella preferenser och hudens förändrade behov.

Denna webshop vänder sig till slutkonsument. Är du professionell utövare och önskar köpa in dessa produkter till din salong ber vi dig besöka vår webshop för professionella www.nailprostore.se och välj Pro webshop.

Med Vänliga Hälsningar 

Teamet på Nail Pro Store